Промоции

Created jtemplate joomla templates

Най-продавани

Created jtemplate joomla templates

Нови продукти

Created jtemplate joomla templates

Бюлетин

Как да купим продукти от онлайн магазина ?

Закупуването на продукти от онлайн магазина е опростено максимално за да не губите от ценното си време за излишни регистрации а в същото време да получите максимално изчерпателна информация за Вашата поръчка и всички свързани с нея допълнителни разходи.

За да закупите един или няколко продукта от магазина НЕ СЕ ИЗИСКВА РЕГИСТРАЦИЯ !

Принципът на пазаруване е като в супермаркет - разглеждате стоките, слагате избраните в коницата и накрая минавате на касата, където се изчислява общата сума и избирате как да я платите.

При разглеждането на продуктите, които се предлагат в онлайн магазина, ще видите до всеки от тях връзка или бутон с надпис "Купи" или "Добави в кошницата". Чрез щракване на мишката върху този бутон Вие добавяте 1 брой от този продукт в кошницата. За някои от продуктите е необходимо да изберете допълнителни опции като брой капсули в поръчваната опаковка или вида на продукта - на капсули или на прах. Те са видими при детайлно разглеждане на даден продукт и при избора на различните опции се променя и цената.

Ако някой от продуктите, вече добавен в кошницата, пожелаете да върнете - отваряте кошницата и го премахвате от нея или променяте броя на поръчаните бройки от него.

След като вече сте избрали всички желани продукти преминавате към избор на начин на плащане и начин на доставка на поръчаните продукти. За целта отворете кошницата от линка "Виж кошницата", разположен в долната част на страничния панел "Кошница". В този панел виждате и броя на поставените в кошницата до момента продукти, както и тяната обща сума, но без включени допълнителни разходи. Ако е необходимо в тази стъпка можете да премахнете продукти от кошницата или да промените количеството на някои от тях.

По всяко време можете да се върнете към разглеждането на продуктите и да отваряте своята кошница за да променяте съдържанието и.

Когато сте готови с Вашата поръчка преминете към следващата стъпка като за целта щракнете върху линка "Купи сега", разположен в долната част на кошницата.

Следват 3 стъпки, с които ще оформите информацията към своята поръчка :

  • Стъпка: Информация за купувача - на тази стъпка напишете име и фамилия, адрес, телефон и e-mail на този, който ще плаща поръчаните продукти. Ако плащащия и получателя са различни лица, моля изберете опцията - Друг адрес на доставката - ДА. Тогава ще се отворят нови полета, в които трябва да напишете име, фамилия, адрес, телефон и e-mail на този, който ще получи продуктите. Ако плащащият и получателя сте Вие, то не е необходимо да попълвате 2 пъти своите данни. Добавили сме възможност в тази стъпка да се абонирате и за получаване на нашия бююлетин с новини и промоции. Ако забравите да попълните някое от полетата ще бъдете подканени да го направите за да можете да продължите.
  • Стъпка: Начин на плащане - на тази стъпка трябва да изберете как желаете да заплатите поръчаните продукти. Предлагаме 2 начина - чрез наложен платеж - продуктите и всички допълнителни такси се заплащат в брой на куриера при самата доставка, и чрез банков превод. При изор на плащане с наложен платеж ще бъде начислена такса от 1% върху дължимата сума. При избор на плащане с банков превод ще се покаже сметката, към която трябва да преведете дължимата сума. Имайте предвид, че може да дължите такса на банката за извършване на превода. Промените в общата сума, която ще трябва да заплатите ще бъдат видими на следващата стъпка.
  • Стъпка: Изпращане на поръчката - това е последната стъпка от изготвянето на Вашата поръчка. Тук ще видите обобщена информация за всички дължими такси, общата сума, която трябва да заплатите, информация за изборът Ви на платец и получател на поръчката, начин на доставка и начин на плащане, които сте избрали. Имате възможност да добавите бележка към поръчката с допълнителна информация. Например, че желаете поръчката да бъде доставена в точно определен от вас час (в този случай имайте предвид, че се дължи куриерска такса от 2.40 лв. !!!).

Преди да потвърдите Вашата поръчка е задължително да потвърдите, че сте запознат и приемате да спазвате общите условия за ползване на сайта и политиката за връщане на стоки като сложите отметка в полето пред връзките към сътветните страници. Можете да се запознаете с горепосочените документи чрез съответната връзка към него без да напускате страницата. Те ще се отворят в нов прозорец.

Завършването на поръчката и предаването и за изпълнение става чрез бутона "Потвърждавам поръчката".

 

Кошница

0 Продукти - 0.00 лв.
Виж кошницата

Търси продукт


Разширено търсене

Продукти

Created jtemplate joomla templates